>

Huis Ceric

Op de bergflank boven het centrum van Lovran ligt het huis van de familie Ceric. In het huis dat bewoond wordt door de eigenaars worden twee appartementen verhuurd gedurende de vakantiemaanden. Het huis dat volledig omringt is door bos ligt op een 1100 meter van de kust. Naar zee gaan is geen probleem, terugkomen echter vraag wel een inspanning aangezien het huis op de bergflank ligt. De auto nemen is dus gemakkelijker. Dit nadeel vormt echter een van de grootste voordelen : een prachtig panorama over de Kvarnerbaai !

Klein Opatija
Lovran is een van de populaire vakantieplaatsen in de Kvarnerbaai. Niet zo groot als Opatija, maar zeer gezellig. Je vindt er bovendien alles wat je nodig hebt. Je kan er gemakkelijk met de bus naar Opatija, maar ook de taxi-boot brengt je er naartoe. De echte genieters nemen natuurlijk hun tijd en wandelen via het bekende wandelpad langs de kustlijn tot in Opatija.Inrichting
Beide appartementen zijn 36 m≤ groot en beschikken over een kleine keuken met 2 elektrische kookplaten. Er is een klassieke koffiezetmachine. Een badkamer en een slaapkamer die plaats biedt aan 2 personen met mogelijkheid van een extra derde slaapgelegenheid. Het aantal personen per appartement is beperkt tot 3. Er is tevens een zithoek met TV en satellietontvanger.
Het meest interessante deel van het appartement is ongetwijfeld het terras met zicht op de baai. Meubilair op het terras is voorzien. Voor beide appartementen is er een gereserveerde parkeerplaats en een kleine supermarkt ligt op wandelafstand (400 meter).

De prijzen variŽren van 35 euro in het laagseizoen tot 50 euro in het hoogseizoen (excl. toeristentaks).

gegevens
Mailen kan in het Engels, Kroatisch, Frans en Duits : igor.ceric@ri.htnet.hr
Tel.: Igor Ceric +385-91 201 38 94 (enkel in het Kroatisch of het Engels)
Het adres van het huis : Cesta za Lovransku Dragu 13a in Lovran.

Deze informatie is volledig opgemaakt door een medewerker van Kroatie.org. De eigenaars van het desbetreffende 'aanbevolen huis' betaalt op geen enkele wijze voor deze geplaatste informatie. De auteur van de tekst heeft het huis zelf bezocht en geeft een zo realistisch mogelijke omschrijving. Enkel huizen die naar onze mening het aanbevelen waard zijn kunnen in deze rubriek terechtkomen. Het is niet mogelijk om uw informatie hier te publiceren tegen betaling. Het is bijgevolg nutteloos om hierover te communiceren. Ben je hier echter zelf ook geweest en heb je opmerkingen dan kan je die steeds mailen via ons mailadres info@kroatie.org.

desktop
Logo Made in Flanders vandaag 24-6-24, laatst aangepast op 06-12-15. © Hans Van Mulders