>

Pension Lobrovic

Airco en balkon
Gasthuis Lobrovic is een familieverblijf met 9 kamers, in de baai van Slano op een half uurtje rijden van Dubrovnik. Al deze kamers zijn voorzien van airco en 7 kamers hebben een eigen balkon. De kamers zijn sober maar netjes en voorzien van een kleine badkamer met douchecel, lavabo en toilet. Er is geen telefoon of mini-bar, maar wie heeft er in deze mobiele-telefoontijd nog een telefoontoestel nodig op zijn kamer.De kamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping, op de eerste verdieping is er ook een groot terras waarvan iedereen gebruik kan maken. Alle balkons en terrassen zijn begroeid met wijnranken.

26 jaar traditie, 43 jaar ervaring.
Pension Lobrovic heeft een traditie van 26 jaar (gestart in 1980). Je kan hier een kamer huren met ontbijt, maar ook half pension is mogelijk. Niko - eigenaar en gastheer - kookt elke avond voor zijn gasten en zijn 43-jarige ervaring als kok zal je zeker appreciŽren ! Enkel verse producten dagelijks door Niko zelf aangekocht worden geserveerd, samen met witte of rode wijn van het huis. Het onbijt moet niet onderdoen voor grote hotels ! Kaas en vlees, choco, jam, honing, platte kaas, yoghurt en een eitje klaargemaakt naar keuze met vers brood zijn hier de normaalste zaken ! Koffie van een voortreffelijke kwaliteit zoveel je wenst en steeds een fris glaasje fruitsap. Zo kan je er wel voor een tijdje tegenaan.

heerlijk tafelen.
Het avondmaal rond 7 uur geserveerd op linnen tafellakens op het buitenterras onder de wijnranken met steeds een voorgerecht of soep, hoofdschotel en dessert maken van iedere avond een fijne afsluiter van een mooie dag in Dalmatie. Niko gebruikt olijfolie, wijn en rakija die zelf gemaakt zijn.

Aan zee
Het pension ligt op een 40-tal meters van het kiezelstrand waar je enkele meters ver de zee in kan zonder kopje onder te gaan. Ideaal dus voor kleine kinderen.

Slano zelf bied je alles voor een rustige vakantie. Het stadje ligt in een baai en heeft voldoende kleinere en grotere stranden. Slano ligt op een half uur rijden van Dubrovnik en op een kwartiertje van het stadje Ston en Mali-Ston, het begin van het schiereiland Peljesac.


Gegevens
Reserveren kan via e-mail of telefoon
Niko spreekt Kroatisch, Duits, Engels, Italiaans en leert nu ook Frans.

Pension Lobrovic
Put Osmina 17
HR-20230 Slano
tel/fax : 00 385 20 87 11 21
pansion.lobrovic@du.t-com.hr
Webstek Lobrovic
Deze informatie is volledig opgemaakt door een medewerker van Kroatie.org. De eigenaars van het desbetreffende 'aanbevolen huis' betaalt op geen enkele wijze voor deze geplaatste informatie. De auteur van de tekst heeft het huis zelf bezocht en geeft een zo realistisch mogelijke omschrijving. Enkel huizen die naar onze mening het aanbevelen waard zijn kunnen in deze rubriek terechtkomen. Het is niet mogelijk om uw informatie hier te publiceren tegen betaling. Het is bijgevolg nutteloos om hierover te communiceren. Ben je hier echter zelf ook geweest en heb je opmerkingen dan kan je die steeds mailen via ons mailadres info@kroatie.org.


desktop
Logo Made in Flanders vandaag 24-6-24, laatst aangepast op 06-12-15. © Hans Van Mulders