>

Villa Imagine

Villa Imagine is een nieuw, ruim en comfortabel vakantiehuis aan de rand van het heuvelstadje Visnjan. Het vakantiehuis heeft een prachtig uitzicht op het oude Visnjan, zijn omliggende wijnvelden en in de verte op zee.

Comfort en rust in huis
Villa Imagine ademt een sfeer van rust en ruimte. Bij binnenkomst treft u een ruime living met een gezellige grote openhaard. De grote houten trap leidt naar de twee slaapkamers op de eerste verdieping. Beide hebben een tweepersoonsbed en toegang naar het balkon aan de voorzijde van het huis. Deze slaapkamers hebben elk een eigen badkamer.

Op de begane grond zijn er nog twee slaapkamers elk voorzien van twee eenpersoonsbedden. Deze twee slaapkamers delen Ė direct aansluitend - ťťn compleet ingerichte badkamer met douche, toilet, bidet, en wastafel. Alle slaapkamers hebben houten vloeren en zeer hoge plafonds die sfeer en (in de zomer) koelte ademen.

Op de begane grond bevindt zich ook de ruime keuken met eethoek die van alle gemakken is voorzien (dus ook magnetron, afwasmachine, vrieser, koffiezet, enz...) Ook het kookgerei is ruim voorzien. Er is ook een bijkeuken met onder andere een wasmachine en droogtrommel. Hier staat ook de (gasgestookte) ketel die in de winter het huis via de centrale verwarming, op aangename temperatuur brengt.

Uitzicht en vertier rondom het huis
Het vakantiehuis ligt aan het einde van een doodlopend, halfverhard pad met enkel verkeer voor Villa Imagine en de drie andere huizen in de straat. Rondom het huis zijn verschillende terrassen die al naar behoefte zon of schaduw leveren. Autoīs kunnen op het terrein worden geparkeerd.

Het zwembad van 8 bij 4 meter heeft een diepte tot 1,5 meter en ligt tot laat in de middag in de zon. 's Avonds kan het verlicht worden, samen met de buitenverlichting ontstaat een romantische sfeer die ideaal is voor een heerlijke avond met barbecue (die zich op het terras bevindt).

Visnjan centraal gelegen
Visnjan ligt vrij centraal in IstriŽ en vormt daarom een ideale uitvalsbasis voor uw ontdekkingstochten, niet enkel in Istrie, maar ook voor uitstappen in SloveniŽ.
In Visnjan zelf vindt u op loopafstand drie supermarktjes, een apotheek, een bank, een postkantoor, twee restaurants, vier barretjes en enkele andere nuttige winkels. Het oude centrale plein van het heuvelstadje is de wandeling zeker waard; het uitzicht is wijds !

gegevens
Meer inlichtingen vind je op www.visnjan.nl
Reserveren kan via email :
wam.vd.bom@gmail.com

De eigenaar van het desbetreffende 'aanbevolen huis' betaalt op geen enkele wijze voor deze geplaatste informatie. Enkel huizen die naar onze mening het aanbevelen waard zijn kunnen in deze rubriek terechtkomen. Het is niet mogelijk om uw informatie hier te publiceren tegen betaling. Het is bijgevolg nutteloos om hierover te communiceren. Ben je hier echter zelf ook geweest en heb je opmerkingen dan kan je die steeds mailen via ons mailadres info@kroatie.org.
desktop
Logo Made in Flanders vandaag 24-6-24, laatst aangepast op 06-12-15. © Hans Van Mulders