>

Vakantiehuis Maroflin

Vlakbij de ingang van het Nationaal Park "Risnjak" staat het huis Maroflin. Het bestaat uit 2 luxueus ingerichte appartementen in het Dorpje Crni Lug, deel van het Gorski Kotar-gebied.

Groen Long
Het gebied Gorski Kotar is wel degelijk een groene long. Tussen de hoofdstad Zagreb en de havenstad Rijeka ligt deze streek bovendien zeer centraal in het noorden van Kroatie. Het centrum van Gorski Kotar wordt gevormd door het Nationaal Park Risnjak. Een natinaal park dat zich kenmerkt door veel bos, wandelpaden, bergen, de bron van de Kupa rivier, en zelfs nog in het wild levende beren en lynxen. Risnjak is dan ook het Kroatische woord voor lynx.

Inrichting
Bij het inrichten van de twee appartementen van Huis Maroflin is er zoveel mogelijk gedacht aan het aangenaam maken van het verblijf van de gasten. De keuken is een moderne ingerichte keuken met voldoende keukengerei, microgolf oven, ijskast met vriesvak enz... Je hebt nooit het gevoel iets tekort te komen. Een al is het huis voorzien van centrale verwarming, elk appartement beschikt over een open haardvuur. Hout ligt gratis ter beschikking.

gegevens
Het appartement op de gelijkvloerse verdieping is geschikt voor 2+2 gasten (1 slaapkamer). Het appartement op de bovenste verdieping is voorzien voor 4 + 1 gasten (2 slaapkamers).
Reserveren kan je al door een mailtje te sturen naar :

nederlands@maroflin.com

of bezoek
de webstek van huis Maroflin


Deze informatie is volledig opgemaakt door een medewerker van Kroatie.org. De eigenaars van het desbetreffende 'aanbevolen huis' betaalt op geen enkele wijze voor deze geplaatste informatie. De auteur van de tekst heeft het huis zelf bezocht en geeft een zo realistisch mogelijke omschrijving. Enkel huizen die naar onze mening het aanbevelen waard zijn kunnen in deze rubriek terechtkomen. Het is niet mogelijk om uw informatie hier te publiceren tegen betaling. Het is bijgevolg nutteloos om hierover te communiceren. Ben je hier echter zelf ook geweest en heb je opmerkingen dan kan je die steeds mailen via ons mailadres info@kroatie.org.


desktop
Logo Made in Flanders vandaag 24-6-24, laatst aangepast op 06-12-15. © Hans Van Mulders